top of page

Crunchy granola!

  • Forfatterens bilde: Rine Kalve
    Rine Kalve
  • 3. mai 2021
  • 1 min lesing

Oppdatert: 11. okt. 2022

Altså, denne granolaen her smaker bare helt himmelsk!

Jeg elsker at den blir så sprø og har en karamellisert konsistens.

Perfekt på yoghurt, Mmmmm.



Oppskrift crunchy granola🌻


2 dl havregryn

2 dl gresskarkjerner

1,5 dl hakket hasselnøtt

1 dl linfrø

1 dl solsikkekjerner

1 dl chiafrø

2 ss sukrin gold

1 ss råkakao

2 ss ceylon kanel

0,5 dl lønnesirup


Bland sammen det tørre og rør inn lønnesirup , stek på 175 grader i ca 15 min. Rører om lett engang ca halvveis i steketiden. (Pass litt på mot slutten av tiden her)


Jeg blander inn en neve med rosiner og en neve gojibær etter det er ferdig i ovnen ✨

Da blir det så fantastisk godt!


Ha en nydelig uke ✨



Comments


KONTAKT OSS

Sendt

bottom of page