top of page

Hjemmelaget marsipan til påsken

  • Forfatterens bilde: Camilla Håvemoen
    Camilla Håvemoen
  • 23. mars 2021
  • 1 min lesing

Visste du at du enkelt kan lage din egen påskemarsipan på 1-2-3?. Du trenger kun 3 hovedingredienser. Her er oppskriften på påskemarsipan som smaker ekte marsipan!


Inneholder egenreklame


Påskemarsipan

En porsjon


200g mandelmel 100g melis 2 eggehviter

Hvis du ønsker å farge marsipanen, dyppe den i sjokoladetrekk eller pynte kulene med kakestrøssel, trenger du i tillegg:


200g mørk sjokolade Fruityfriendly pulverfarge gul

Valgfritt kakestrøssel



Slik gjør du: 1. Bland sammen 200g mandelmel, 100g melis, 1/2 ts gult fargepulver og 2 eggehviter i en bolle.

2. Form små kuler.

3. Smelt mørk sjokolade over vannbad.

4. Legg en og en kule i bollen med smeltet sjokolade og vend kulen rundt.

5. Plasser kulene på et fat med bakepapir og strø over kakestrøssel.

6. Marsipankulene oppbevares i kjøleskap.



Disse marsipankulene smaker kjempegodt og er en god erstatter til den tradisjonelle "kjøpe" marsipanen.


Lykke til!


- Camilla

Comments


KONTAKT OSS

Sendt

bottom of page