top of page

Farget Cake- Pops

  • Forfatterens bilde: Camilla Håvemoen
    Camilla Håvemoen
  • 9. feb. 2021
  • 2 min lesing

ree

Lyst til å lage noen kule Cake-Pops? Prøv denne varianten, med kombinasjon av naturlig farget sjokolade og nydelig sprinkles.

Her kan du bruke en hvilken som helst kakeoppskrift, eventuelt kakerester hvis du har liggende. Har du ikke kakerester liggende, så kan du lage en enkel sjokoladekake eller rett og slett kjøpe en browniespose på 1-2-3.



ree


Du trenger:

Kakerester (evt brownies som er laget på 1-2-3!) 100g kremost naturell

1,5 ts vaniljesukker 200g melis 200g hvit sjokolade 1 ts blå Fruityfriendly spirulina pulverfarge

1 ts Fruityfriendly beetroot pulverfarge Valgfritt kakestrøssel



ree


Slik gjør du: 1.Rør sammen kremost, melis og vaniljesukker. Smuldre kaken fint og rør det inn i ostekremen. Rør det hele godt sammen. 2. Form små kuler av massen til passe størrelse. Sett kakene i kjøleskap så de stivner helt før de skal dyppes i sjokolade.

3. Smelt sjokolade over vannbad, og la den stå på middels varme (skal ikke stivne). 4. Dypp pinnen i den smeltede sjokolade og stikk den 2/3 ned i kulen. Dette er viktig at du gjør, hvis ikke vil kaken skli av pinnen.

5. Sett kulene tilbake i kjøleskapet.

6. Nå pinnen sitter fast i kulen, skal hele kulen glaseres. Fordel den hvite sjokoladen i tre forskjellige boller. I to av bollene tilsetter du pulverfarge, den ene med blå spirulina pulver og den andre med beetroot pulver.

7. Dypp kulen rett ned i bollen med smeltet sjokolade og trekk den rett opp. Ikke rør kaken rundt, da risikerer du at den faller av pinnen og du får løse smuler i sjokoladen. Slå pinnen lett mot kanten av bollen og drei den rundt noen ganger i luften.

8. Pynt Cake-Popsene med kakestrøssel eller annen pynt før glasuren har stivnet. Sett kakene kaldt slik at glasuren får stivnet godt før servering.



ree

Blå spirulina, beetroot pulver og det supersøte kakestrøsselet finner du i nettbutikken, www.fruityfriendly.com


#Reklame/egenreklame


Lykke til!


-Camilla

 
 
 

Comments


KONTAKT OSS

Sendt

bottom of page